Services

Onze Diensten

Wij reinigen terrassen, opritten, verharde werkvloeren en vrijwel alle bestrate oppervlakken. Dit doen wij door middel van hoge druk. Ons hoge druk apparaat is speciaal samen gesteld en geleverd door Kärcher, een wereldwijd bekende naam in de reinigings wereld. Ons doel is om uw bestrate oppervlak weer in de oorspronkelijke staat te krijgen.

Hoe werken wij?

Voordat we aan een opdracht beginnen, overleggen we met U wat U graag gedaan wilt hebben. Hierin bespreken we de uren die gewerkt moet worden en de gewenste opdrachten die wij  leveren. Als dat is overlegd en alles duidelijk is, bespreken we samen een datum en gaan we aan het werk.

Wij beginnen met het vrij maken en schoonmaken van het oppervlak wat gereinigd gaat worden. Hierna gaan wij aan de slag met de hoge druk om het oppervlak zo schoon mogelijk te krijgen. Hierbij verwijderen wij al het vuil en aanslag die zich in de loop der jaren hebben opgehoopt.

 

Nadat het reinigen compleet is zorgen wij ervoor dat al het vuil wordt weggegooid of wordt meegenomen door ons. Nadat alles is opgeruimd, gaan we graag met U langs het werk dat wij hebben geleverd om er zeker van te zijn dat we niks hebben gemist en dat U tevreden bent met het resultaat.

Tuin, opritten & bestrate oppervlakken

Bedrijfsterreinen